092 3377525
info@ac-schnitzer.net
tel.: 092 3377525      e-adresa: info@ac-schnitzer.net

High Performance - ispušni sustavi

AC Schnitzer High Performance ispušni sustavi su napravljeni od kvalitetnog nehrđajućeg čelika. Moguča je kombinacija sa raznima hromiranima nastavcima.

U vezi sa kompletom za povečanje snage motora Efficient Performance -  istaknuto efektivno jedinicu, što prouzrokuje lep zvuk, osobito benzinskih motora i sportski izgled automobila.  

 

Izvorni ispušni sustavi AC Schnitzer High Performance su posebno dizajnirani za motor vašeg automobila. Zahvaljujući tome, činjenica je da nudi bolji odziv na dodajanje gasa, pri čemu se ispušni plinovi osobito brzo ispuštaju iz motora, koji ovako lakše dostigne svoju punu snagu.

U vezi dizajna kućišta ispušnog lonca, naš odjel razvoja analizira dijelove podvozja za svak automobil posebice. Već predviđene točke za pritvrdu auspuha ostajo iste kao kod serijskog automobila, stoga se vrše provjere za sve vrste automobila i motora ..

Zbog rada na umanjavanju otpora koji se stvara u procesu izduva ispušnih plinova želimo postići optimalan protok izduva što dovodi do poboljšanje krivulje okretnog momenta i snage motora.